Uploaded image for project: 'XenServer Org'
  1. XenServer Org
  2. XSO-805

XenServer 7.2 Upgrade Broke xsconsole Networking

    Details

      Description

      I'm in the middle of upgrading a pool of identical servers from 7.1 to 7.2 and have hit a problem with the third server I'm upgrading.

      After the upgrade (which was successful) the server no longer shows any network interfaces or configuration in xsconsole.

      Here comes the weird part - the server does actually boot up, join the pool and all it's networking appears fine in XenCentre, it can access all networks, repair network storage etc... - it just seems that xsconsole is broken.

      I'm hesitant to continue on with the rest of the pool upgrade in case things just stop working.

      Any ideas?

       

       

       

        Attachments

        1. 2017-08-25 23_48_23-XenCenter.png
          2017-08-25 23_48_23-XenCenter.png
          102 kB
        2. xencentre.jpg
          xencentre.jpg
          87 kB
        3. xsconsole1.jpg
          xsconsole1.jpg
          89 kB
        4. xsconsole2.jpg
          xsconsole2.jpg
          89 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              SimonCro Simon Crowe
              Reporter:
              s_mcleod Sam McLeod
            • Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              10 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: