Uploaded image for project: 'XenServer Org'
  1. XenServer Org
  2. XSO-805

XenServer 7.2 Upgrade Broke xsconsole Networking

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      I'm in the middle of upgrading a pool of identical servers from 7.1 to 7.2 and have hit a problem with the third server I'm upgrading.

      After the upgrade (which was successful) the server no longer shows any network interfaces or configuration in xsconsole.

      Here comes the weird part - the server does actually boot up, join the pool and all it's networking appears fine in XenCentre, it can access all networks, repair network storage etc... - it just seems that xsconsole is broken.

      I'm hesitant to continue on with the rest of the pool upgrade in case things just stop working.

      Any ideas?

       

       

       

        Attachments

        1. xsconsole1.jpg
          xsconsole1.jpg
          89 kB
        2. xsconsole2.jpg
          xsconsole2.jpg
          89 kB
        3. xencentre.jpg
          xencentre.jpg
          87 kB
        4. 2017-08-25 23_48_23-XenCenter.png
          2017-08-25 23_48_23-XenCenter.png
          102 kB

          Activity

            People

            Assignee:
            SimonCro Simon Crowe
            Reporter:
            s_mcleod Sam McLeod
            Votes:
            2 Vote for this issue
            Watchers:
            10 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: