Uploaded image for project: 'XenServer Org'
  1. XenServer Org
  2. XSO-816

Xenserver 7.2 with Dell PowerEdge R740XD

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Dom0
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      Recently customer purchased few Dell R740XD and wanted to install Xenserver 6.5. From HCL found Xenserver 7.1 and 7.2 are supported. After installing Xenserver 7.2 while booting the server got stuck at HAP detected. We got a link from citrix website and the solution was to disable watchdog in grub file.

      After disabling it worked fine.

      Another option was to install OS in UEFI mode or by disabling X2APIC while installing and then enabling X2APIC.

      So let me know whether there is any compatibility issue with Xenserver 7.2 and 14G processor.

      Processor used is Gold 6140.

      What could be the actual issue for this state.

      Reference Link:

      [https://discussions.citrix.com/topic/389827-xenserver-72-hangs-on-boot-with-2-x-xeon-gold-6126/]

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              prashant_sashidharan Prashant Sashidharan
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: