Uploaded image for project: 'XenServer Org'
  1. XenServer Org
  2. XSO-962

xsconsole doesn't show Host Performance Information nor VM's CPU and Memory Usage

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: 8.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: other
    • Labels:

      Description

      Hello.

      In XenServer 8.0: xsconsole's functionality decreased.

      In Virtual Machines
      --> VMs Running On This Host
      and
      --> Host Performance Information
      and
      --> All VMs

      no longer are displayed "CPU Usage" and "Memory Usage".

      For instance:

      │ VMs Running On This Host               VM1                                   │
      │                                                                              │
      │ VM1                                    Power State      Running              │
      │                                        Memory           2.0GB                │
      │                                        CPU Usage        <Unknown>            │
      │                                        Memory Usage     <Unavailable>        │ 
      
      │ Virtual Machines                       Host Performance Information          │
      │                                                                              │
      │ VMs Running On This Host               CPU Usage        <Unavailable>        │
      │ Host Performance Information           Memory Usage     <Unavailable>        │
      │ All VMs                                                                      │
      
      │ All VMs                                VM1                                   │
      │                                                                              │
      │ someVM                                 Power State      Running              │
      │ someotherVM                            Memory           2.0GB                │
      │ someotherotherVM                       CPU Usage        <Unknown>            │
      │ someelseotherVM                        Memory Usage     <Unavailable>        │
      │ VM1                                    Network 0/ip     10.1.0.12            │
      │                                        Network 0/ipv4/0 10.1.0.12            │
      

       

      Could you please restore displaying these pieces of information in xsconsole?
       
      Thank you.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            atlinu A L
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: