Uploaded image for project: 'XenServer Org'
  1. XenServer Org
  2. XSO-746

SR performance very poor due to constant scanning

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 7.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Storage
    • Environment:

      Xen 7.1 Pool, 5 hosts, 56 CPUs/256 GB RAM each, Dell compellent storage connected via iscsi with 10GB interfaces

      Description

      I am suffering extremely poor performance on every action i do regarding the SR. This includes import/export to or from the device, moving a VDI from a local storage onto the Dell SR (8 minutes for 8 MB) or any other operation that involves writing on the SR.

       

      We had all these issues with 7.0 as well until we installed hotfix XS70E030 which fixed like all performance wise problems we had before. With 7.1, all these issues are back! Is it possible, that the fix did not made it into 7.1 for some reason?

       

      We are also unable to install any hotfixes since he throws exceptions while trying to upload it to the pool.

       

      Best,

      Jens

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            garyk Gary Kirkpatrick
            Reporter:
            Jens84 Jens Bräuer
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: